Čišćenje podruma

Ako ste u potrazi za jednostavnim i pogodnim načinom da se oslobodite stvari koje više ne želite, Clean Service može da Vam pomogne!

Odnošenje starog nameštaja

Nemate više potrebu za starim trosedom, foteljom, stolicom ili nekim većim komadom nameštaja? Potrebno je samo da pozovete profesionalni servis za odnošenje nameštaja i mi ćemo za Vas uraditi sav posao!

Odnošenje smeća, kabastog i rastresitog otpada

Vršimo čišćenje, prevoz i deponovanje svih vrsta odpada!

Čišćenje podruma

Imate stari, mračni zapušteni podrum? I u njemu gomilu stvari koje niste koristili čitavu deceniju? Ako je Vaš odgovor "DA", onda je definitivno VREME ZA ČIŠĆENJE!!!

Čišćenje tavana

Zamislite koliko bi ste povećali Vaš životni prostor ako bi preuredili tavan? Ali imate veliki problem, na tom tavanu postoji toliko stvari i otpada da prosto ne znate odakle da počnete? Mi imamo rešenje za Vas! Vaše je samo da pozovete 064 48 66 566

Čišćenje šupa

Ranije ste se grejali na čvrst ogrev? Više ne koristite drva, ugalj? Ne dozvolite da dođe do nekog požara! Na vreme očistite šupu I povećajte bezbednost Vas I Vaše porodice!

Čišćenje ostava

Neka sve bude čisto! Pošaljite đubre tamo gde mu je i mesto!

Čišćenje garaža

Imali ste poplavu? Ili samo želite da neko uradi "prljav" posao za vas? Javite nam se!

Bilo da je u pitanju jedan frižider, kauč ili je potrebno očistiti kompletan podrum, tavan, garažu, zgradu, mi radimo sav prljav posao za Vas! Sve što je potrebno da uradite jeste to, da samo pozovete već dobro poznat broj telefona i u razgovoru sa ljubaznim operaterom ugovorite termin čišćenja koji Vama odgovara!

X